Over ons

STALKOELING.NL is een samenwerkingsinitiatief van regionale dealers in de stalkoelingstechniek.

Visie

Als een bekwame en betrouwbare partner nemen we interesse in de ideeën van onze klanten. Wij kennen uw behoeften en eisen door middel van een directe dialoog.
Op deze basis kunnen wij met U samenwerken om uitgebreide, innovatieve oplossingen te realiseren.

Kwaliteit

Wij streven ernaar U het beste kwaliteitsproduct te bieden. Voor de meest competitieve prijs zonder de kwaliteit te verliezen.
Wij gebruiken de beste materialen, apparatuur en bewezen kwaliteitscontrolemethoden om de mooiste pompen en onderdelen te produceren die vandaag op de markt zijn.

After-sales service

Onze ervaren specialisten kunnen snelle ondersteuning leveren. Wij kunnen product reparaties, onderhouds- en / of kalibratie service, direct via ons dealers netwerk aanbieden.

Snelle bezorging

Wij behouden een grote inventaris van hogedruk venevelingsproducten om u zo goed mogelijk te kunnen leveren op uw behoeften. Naast onze gebruikelijke productkwaliteit bieden wij een snelle levering aan voor een reeks standaardproducten. Als u stevige deadlines moet nakomen, zijn wij toegewijd om u te ondersteunen met korte levertijden en superieure dienstverlening.
In feite doet U rechtstreekszaken met de fabrieken. Uw lokale dealer faciliteerd hierin.

Project ontwerp

Projectontwerp is een van de diensten die wij u aanbieden. Dit is een van de hoofdrededen van ons succes.
Met onze ervaring kunnen we u adviseren om de juiste producten en materialen voor uw vernevelsysteem systeem te kiezen.

Zaken doen

Onze creativiteit en innovatie bij het ontwikkelen van nieuwe producten is maar het begin.
Wij bieden onze klanten ook effectieve oplossingen en systemen om continuiteit te waarborgen.In feite doet U rechtstreekszaken met de fabrieken. Uw lokale dealer faciliteerd hierin.

tevreden klanten
Jaar ervaring
evenementen
Stallen

Onze hoofdpartners

Twijfel?? Of U wel door een juiste dealer de juiste producten krijgt aangeboden? Neem dan kontakt met ons op om teleurstellingen te voorkomen.