TECHNIEK

Breed inzetbare technologie

De techniek

De initiatiefnemers van Stalkoeling.nl gebruiken uitsluitend materiaal van Tecnocooling. Tecnocooling Italië is meer dan 30 jaar toonaangevend in hogedruk verneveling en Hogedruk reiniging en levert hogedruk installaties van zuid Amerika tot Japan en Rusland.

De pompen worden met de handvervaardigd en 2 x onder kritische druk getest, alvorens het zich een weg vindt naar klanten over de gehele wereld.

Alleen al binnen nederland, hebben de dealers van STALKOELING.NL  honderden stallen uitgerust met Tecnocooling systemen.
Buiten de agrosector is Tecnocooling ook marktleider in Industriële en civiele toepassingen.  Enkele voorbeelden hiervan zijn:

World Expo 2015
Metro Milaan en Santiago Chili
Tour de France
Diverse internationale luchthavens
Heineken
Hoogovens
etc etc

hogedruk pomp NTFOG

Veiligheid

De hogedrukpompen zijn verkrijgbaar vanaf 0.6 ltr per minuut tot > 60 liter per minuut. Alle pompen zijn uitgerust met de nodige high-tech beveiligingen en onderdelen.
Zo zal de pomp detecteren of er een lekkage is en of het systeem overhit raakt door te weinig nozzles of lijnen die geopend zijn.

Neemt u voor meer informatie contact op met een van onze adviseurs voor een vrijblijvend advies.

Breed inzetbaar

De pompen beschikken over keramische zuigerstangen met koperen koppen. Deze worden aangedreven door een Triplex Heavy duty krukas.
Magneetkleppen zorgen voor een eventuele interne bypass en drukregulering.

Tecnocooling is zeer bekend geworden met de VAR pomp.
Deze unieke pomp kan automatisch schakelen bij meer of minder vraag en heeft een breed inzetbaar debiet. De pomp slaat af bij geen vraag en schakelt in bij iedere vraag. De inverter zorgt voor het juiste toerental van de pomp.
Ieder nozzle krijgt zo exact de juiste druk.
Deze oplossing wordt veel toegepast als u van zoneverneveling gebruik wilt maken. Een optionele ingebouwde timer kan zorgen voor een cyclische verneveling. Bijvoorbeeld 20 seconden vernevelen per minuut.

Uiteraard zijn de pompen uit te rusten met een temperatuur- en luchtvochtigheidsensor of aan te sluiten op uw bestaande stalcomputer.